Старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев напусна клуба внезапно точно преди

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев напусна клуба внезапно точно преди
Коментари Харесай

Любослав Пенев напусна точно преди мача с "Черно море"

Старши треньорът на " ЦСКА-София "  Любослав Пенев напусна клуба ненадейно тъкмо преди въпросния мач с " Черно море " (1:3). На 3 май той трябваше да даде обичайна конференция преди заминаването на тима за Варна, само че не се появи и след това изобщо не потегли с тима.

След това популяризира декларация. В нея 52-годишният треньор разгласи, че повода за решението му е неналичието на поддръжка, уместност и професионализъм от хората в управлението на клуба.  " Напускам ЦСКА с високо вдигната глава и доста наскърбен ", съобщи Пенев в послание, адресирано до " последователите на ЦСКА и цялата спортна общност ". 

" През годините съм потвърдил, че имам непоносимост към непрофесионализъм и неучтивост. Винаги съм бил открит и почтен, с риск да спечелвам врагове, само че съвестта ми постоянно да бъде чиста. Няма да разреша на който и да било да се подиграва с моя труд и да опетнява името ми и намерено или скрито да се пробва да ме дискредитира без значение от своята позиция в клуба ", написа Пенев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР